Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1057 1 2 ... 1250 1500 1631  Utolsó


Epres torony

Hozzávalók

30 dkg friss, száraz eper
4 pohár él?flórás natúr joghurt
4 ev?kanál tejszín
2-3 ev?kanál porcukor

      Az epret alaposan megmossuk, leszárogatjuk, lecsumázzuk, kb. 1 centis kockákra vágjuk, és három adagra osztjuk. Az egyik adagot a joghurttal, a tejszínnel és a porcukorral együtt turmixoljuk, majd tálba öntjük. A második adag eperkockát beleforgatjuk, és a keveréket hosszúkás poharakba adagoljuk. A maradék eperkockákat a tetejükre halmozzuk. Hosszú nyel? fagylaltoskanál kíséretében adjuk asztalra. A vastagra szelt pirított kalács ehhez is nagyon finom.


Elkészítési id?: 10 perc.
Egy adag: 313 kcal / 1308 kJ.
Italajánlat: édes fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY