Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1482 1 2 ... 1500 1631  Utolsó


Citromos busa borsikaf? mártásban

Hozzávalók

80 dkg (4 szelet) busafilé

1 citrom kifacsart leve
15 dkg füstölt szalonna
10 dkg margarin
2 ev?kanál friss borsikaf?
3-4 dl száraz fehérbor
2 dl tejföl
1 csapott kiskanál liszt

      A busafiléket megsózzuk, a citromlével megöntözzük, és 10 percet állni hagyjuk. A füstölt szalonnát vékonyra felszeleteljük. A margarint megolvasztjuk, a halszeleteket mindkét oldalukon hirtelen fehérre sütjük benne, a borsikaf?vel b?ségesen megszórjuk, és a szalonnaszeletekkel betakarjuk. A fehérborral felöntjük és lefödve, kb. 20 perc alatt puhára pároljuk. Ezután a halszeleteket kiemeljük, visszamaradt levében a tejfölt elkeverjük, és egy kevés liszttel s?rítjük. Tálaláskor a halat - burgonyafánk kíséretében - tányérokra porciózzuk, és a mártással körülöntjük. Fejes salátát kínálunk mellé.


Elkészítési id?: 50 perc.
Egy adag: 780 kcal / 3261 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY