Megjelenítés módja:
 
Előző 1 769 1 2 ... 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Csicseriborsós egytál

Hozzávalók

10 dkg csicseriborsó
2 kis vöröshagyma
2 ev?kanál olaj

3 gerezd fokhagyma
80 dkg kicsontozott, b?r nélküli pulykacomb
1-1 ág friss lestyán, kakukkf? és borsikaf?
1 kis csokor édeskömény zöldje
20 dkg csiperke

      A csicseriborsót a f?zést megel?z? este hideg vízbe áztatjuk. A hagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk, és serpeny?ben 2 ev?kanál olajon megfuttatjuk. A pulykacombot csíkokra metéljük, és a hagymára szórjuk. Megsózzuk, a megtisztított, összezúzott fokhagymával, az apróra vágott zöldf?szerekkel és az édeskömény zöldjével együtt rádobjuk. A csicseriborsót is belekeverjük, majd fed? alatt az egészet puhára pároljuk. 5 perccel azel?tt, hogy a lángot eloltanánk alatta, a megtisztított gombát is hozzáadjuk, és lefödve készre f?zzük.


Elkészítési id?: 1 óra.
Egy adag: 547 kcal / 2288 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY