Megjelenítés módja:
 
Előző 1 832 1 2 ... 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Alufóliában sült újburgonya

Hozzávalók

      Ezt úgy készítjük, hogy személyenként 3-4 kisebb, egyforma újburgonyát tiszta kis konyhai körömkefével folyóvíz alatt alaposan megsikálunk, egyenként vagy kettesével lazán alufóliába csomagoljuk, kisebb tepsibe sorakoztatjuk, és a süt? bekapcsolásakor azonnal a legalsó polcra tesszük sülni. Mire a hal elkészül, a burgonya is megpuhul. Kicsomagolva, késsel kissé behasítva (nem kettészelve!) a halszeletek mellé adagoljuk. A mártásból a burgonyák tetejére is csorgatunk egy keveset. Legvégül az egészet apróra vágott, friss petrezselyemmel gazdagon megszórjuk.


Elkészítési id?: 40 perc.
Egy adag: 322 kcal / 1346 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY