Megjelenítés módja:
 
Előző 1 247 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Kakukkfüves kecskesajttal töltött csirkemell

Hozzávalók

(6 személyre)
6 fél, b?rös csirkemellfilé
20 dkg kecskesajt
6 kis ágacska kakukkf?
só, ?rölt bors
4 ev?kanál olaj

      A csirkemellek b?rét ujjainkkal alányúlva föllazítjuk. A kecskesajtot 6 egyforma részre vágjuk, a kakukkf? leveleit a szárról lecsipkedjük. Mindegyik fél csirkemell b?re alá egy darabka kecskesajtot meg néhány kakukkf?levelet bújtatunk. Húst?vel vagy kihegyezett hurkapálcikával összet?zzük, megsózzuk, megborsozzuk. B?rös oldalát olajjal megkenjük, a maradék kakukkf?vel meghintjük, és a grillrácsra fektetjük. Forró parázs fölött többször megforgatva kb. 25 perc alatt megsütjük. 10 perccel azel?tt, hogy elkészülne, a paradicsomot is mellérakjuk, egy kevés olajjal meglocsoljuk, s együtt sütjük készre.


Elkészítési id?: 40 perc.
Egy adag: 1047 kcal / 4375 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY