Megjelenítés módja:
 
Előző 1 803 1 2 ... 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Párolt pasztinák

Hozzávalók

50 dkg pasztinák
2 vékony szál sárgarépa
1 csomó újhagyma
2 kicsi cukkini
1 szárzeller
5 dkg margarin
só, ?rölt bors
1-1 csokor petrezselyem és koriander

      A zöldségféléket megtisztítjuk, és körömnyi kockákra vágjuk. Az olvasztott margarinon el?ször a hagymát futtatjuk meg, majd a pasztinák- és sárgarépakockákat rádobjuk, és jó 10 percig pároljuk (ha kell egy kevéske vizet is öntünk alá). Végül a cukkinit és a szárzellert is hozzáadjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és teljesen puhára pároljuk. Az apróra vágott petrezselyemmel és korianderrel megszórva bármilyen frissen sülthöz köretként kínáljuk. Természetesen nyárid?ben könny?, önálló fogásként is kiváló.


Elkészítési id?: 35-40 perc.
Egy adag: 230 kcal / 960 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY