Megjelenítés módja:
 
Előző 1 147 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Csirkés kukoricaleves paradicsommal

Hozzávalók

4 cs? közepes kukorica
1 egész f?tt, b?r nélküli csirkemellfilé
2 l csirke- vagy tyúkhúsleves (leveskockából is jó)
3 érett, kemény paradicsom
1 csokor metél?hagyma

      A megtisztított kukoricacsöveket megmossuk, és a szemeket éles késsel levágjuk róla. A f?tt csirkemellet vékony szeletekre vágjuk. A húslevest megforrósítjuk, és a kukoricaszemeket gyöngyöz? forrással, lassú t?zön 15 percig f?zzük benne. A paradicsomok héját lehúzzuk, félbevágjuk, magjait kikaparjuk, húsát apró kockákra daraboljuk. 5 perccel annak elkészülte el?tt a levesbe szórjuk, amit ha szükséges, utánasózunk. Tálaláskor a csirkemellszeleteket a tányérokban elosztjuk, és a forró kukoricás-paradicsomos levest rámerjük. Tetejét apróra vágott metél?hagymával megszórjuk.


Elkészítési id?: 50 perc.
Egy adag: 364 kcal / 1521 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY