Megjelenítés módja:
 
Előző 1 52 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Kolbászos hústekercs

Hozzávalók

4 szép nagy szelet sertéscomb

30 dkg sütni való kolbász
3-4 ev?kanál olaj

      A hússzeleteket jól kiverjük, megsózzuk. A kolbász b?rét lehúzzuk, villával összenyomkodjuk, és a szeletekre simítjuk. Szorosan felcsavarjuk, szélüket húst?vel megt?zzük. Parázs felett, forgatva és olajjal kenegetve körös-körül megpirítjuk. Tepsiben is süthet?.


Elkészítési id?: 1 óra.
Egy adag: 690 kcal / 2884 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY