Megjelenítés módja:
 
Előző 1 609 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Halvarázs

Hozzávalók

1 zacskó sült halhoz való pácpor (készen kapható)
1 dl olaj (lehet?leg olíva)
2 citrom
8 (egyenként kb. 15-dkg-os) halfilé
1 ágacska kakukkf?
8 babérlevél

      A f?szerkeveréket az olajjal és néhány csepp citromlével alaposan elkeverjük. A halszeleteket megmossuk, leszárogatjuk, tálba tesszük, és az olajos keverékkel leöntjük úgy, hogy mindenütt érje. Készíthetjük olaj nélkül is, ekkor a megmosott, leszárogatott halszeleteket a f?szerkeverékkel gazdagon bedörzsöljük vagy megforgatjuk benne. Fél órán át h?t?szekrényben érleljük. A halszeletekr?l az olajat kissé lecsepegtetve forró grillrácsra sorakoztatjuk, és minden szeletre egy-egy babérlevelet és citromkarikát rakunk. Sütés közben a páclével kenegetjük úgy, hogy a megmosott, leszárított kakkukkf?ágacskát használjuk ecsetként.


Elkészítési id?: 20 perc + pácolás.
Egy adag: 535 kcal / 2236 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY