Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1568 1 2 ... 1631  Utolsó


Dinnyebólé

Hozzávalók

1 közepes görögdinnye
1-1 zöld- és sárgahúsú sárgadinnye
1 narancs leve
10 dkg kristálycukor
2-3 dl száraz pezsg?
2 ev?kanál narancslik?r vagy triple sec

      A görögdinnyér?l éles késsel - a képen láthatóan cakkosan - levágjuk a ?tet?t?. A gyümölcs húsát kikanalazzuk, kimagozzuk, és felkockázzuk. A kétféle sárgadinnyét elfelezzük, magos belsejét kikanalazzuk, és a gyümölcshúst ugyancsak kockákra vágjuk. A dinnyekockákat az alkalmi bóléstálként szolgáló dinnyehéjba szórjuk, a cukorral meghintjük, a narancslével és a lik?rrel meglocsoljuk, végül a pezsg?vel nyakon öntjük. A tet?t rátesszük, és tálalás el?tt legalább 2 órára h?t?be tesszük.


Elkészítési id?: 20 perc + h?tés.
Egy adag: 427 kcal / 1785 kJ.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY