Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1366 1 2 ... 1500 1631  Utolsó


Cézár-paradicsom

Hozzávalók

8 közepes paradicsom
a töltelékhez:
4 ev?kanál citromlé
1 ev?kanál mustár
2 ev?kanál olaj
só, ?rölt bors
egy kis doboz konzerv makréla
1 csomó újhagyma vagy 2-3 apró vöröshagyma és 1 csokor metél?hagyma
1 zsemle

      A paradicsomok tetejér?l egy kalapot levágunk, belsejüket kiskanállal kikaparjuk. A töltelékhez a paradicsomvel?t a citromlével, a mustárral, 1 ev?kanál olajjal, sóval, borssal meg a lecsöpögtetett összetört hallal összekeverjük. Az újhagymát zöld szárával együtt apróra vágjuk, és a halas masszába forgatjuk. Ha csak vöröshagymánk van, akkor azzal teszünk ugyanígy, és szép, zöld színét a felaprított metél?hagymával adjuk meg. A zsemlét kis kockákra vágjuk - mint a levesbetéthez szoktuk -, a maradék olajon ropogósra pirítjuk, majd a halas-hagymás mártással összekeverjük. A paradicsomokba töltjük, és azonnal kínáljuk, hogy a zsemlekockák még ropogósak maradjanak.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 218 kcal / 911 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY