Megjelenítés módja:
 
Előző 1 277 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Pirított szárnyascsíkok édesköménnyel

Hozzávalók

40-40 dkg leb?rözött pulyka- és csirkemellfilé
1 kiskanál só
1 mokkáskanál fehér bors
1 dl olaj (lehet?leg kukoricaolaj)
2 édeskömény zöldjével együtt
2 dl száraz fehérbor

      A kétféle húst egyforma, vékony csíkokra vágjuk, sózzuk, ?rölt borssal meghintjük. Az édesköményt megmossuk, és nagyobb darabokra vágjuk, zöldjét külön aprítjuk fel. Az olajat megforrósítjuk, és a húst folyamatosan kevergetve kb. 4 percig nagy lángon pirítjuk rajta. Az édesköményt beleszórjuk, a borral felöntjük, és lefedve az egészet kb. 15 perc alatt puhára pároljuk. Tálalás el?tt az édeskömény zöldjét is hozzáadjuk, ezzel már éppen csak összeforgatjuk. Friss, magvas kenyérrel kínáljuk.


Elkészítési id?: 40 perc.
Egy adag: 476 kcal / 1990 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY