Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1324 1 2 ... 1500 1631  Utolsó


Töltött ?szibarack

Hozzávalók

2 szép, nem túl érett ?szibarack
6 szem pirított mandula
1-1 kiskanál pirított feny?mag és (nem sózott) pisztácia
2 kiskanál málnalekvár
2-2 kiskanál tejszín és barna cukor

      Az ?szibarackot megmossuk, elfelezzük, magját kiemeljük. A pirított magokat éles késsel durvára vágjuk, tálba szórjuk, a málnalekvárral meg a tejszínnel alaposan összekeverjük. A fél barackok közepét ezzel megtöltjük, és a gyümölcsöket t?zálló tálban egymás mellé ültetjük. Tetejét a barna cukorral megszórjuk. El?melegített süt?ben közepes lángon 4 percig sütjük, majd tálalás el?tt 2 percig pihentetjük. Mikrohullámú süt?ben is elkészíthet?, ekkor 900 wattal 4 percig vagy 700 wattal 6 percig sütjük.


Elkészítési id?: 10 perc.
Egy adag: 227 kcal / 949 kJ.
Italajánlat: édes fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY