Megjelenítés módja:
 
Előző 1 203 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Citromos, mézes csirke

Hozzávalók

      Ezt a fogást hidegen tálaljuk, éppen ezért jó el?re elkészíthet?, csupán szeletelni kell tálalás el?tt. Elkészítése roppant egyszer?. A csirkemellfiléket hagymás, mézes, sós, borsos, olajos pácban, amit reszelt citromhéjjal és -lével ízesítettünk, egy-két órán át érleljük. Ezután süt?ben, közepes lánggal megsütjük, közben a páclével locsolgatjuk. Salátával bélelt tálon gyönyör?en mutat a ropogósra sült, hófehér pecsenye.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY