Megjelenítés módja:
 
Előző 1 288 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Rántott csirkemell

Hozzávalók

2 nagy csirkemellfilé
2-3 gerezd fokhagyma
5 dl tej

a bundázáshoz:
10 dkg liszt
2 nagy tojás
4-4 ev?kanál zsemlemorzsa és reszelt trappista
a sütéshez:
olaj

      A csirkemellfiléket elfelezzük. A feleket lapjában bevágjuk, széthajtjuk, két fólia közé fektetve kissé kiverjük, és megsózzuk. A meghámozott fokhagymagerezdeket a tejbe préseljük. A hússzeleteket belefektetjük, és letakarva h?t?szekrényben 1-2 órán, de legjobb, ha egy éjjelen át állni hagyjuk. Másnap lecsöpögtetjük, majd a lisztbe, a fölvert tojásba meg a zsemlemorzsába forgatva bundázzuk. B?, forró olajban kisütjük, konyhai papírtörl?re szedve lecsöpögtetjük. Tálaláskor a rántott csirkemellszeletek tetejét fölaprított petrezselyemmel megszórhatjuk. Buronyapüré és friss zöldsaláta illik hozzá.


Elkészítési id?: 35 perc + érlelés.
Egy adag: 627 kcal / 2621 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY