Megjelenítés módja:
 
Előző 1 866 1 2 ... 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Gombás rizs

Hozzávalók

25 dkg rizs

1 nagy vöröshagyma
2 ev?kanál olaj
diónyi vaj
20 dkg csiperke
1 kiskanál gyömbérpor meg valamilyen különleges f?szerkeverék
1 csokor friss korianderzöld

      A rizst sós vízben megf?zzük. Közben a megtisztított hagymát apróra vágjuk, és a szétnyomott fokhagymával együtt az olajon megfuttatjuk. A vajat felolvasztjuk benne, majd a gyömbért és a f?szerkeveréket beleszórjuk. Kevergetve addig sütjük, amíg kiadja az illatát. Ezután a megtisztított, felszeletelt gombát beleforgatjuk, megsózzuk, és fed? alatt megpároljuk. Végül zsírjára sütjük, és az id?közben megf?tt, lecsöpögtetett rizzsel összekeverjük. Felaprított, friss korianderrel megszórva tálaljuk. Sült csirkéhez kit?n? köret.


Elkészítési id?: 25 perc.
Egy adag: 246 kcal / 1029 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY