Megjelenítés módja:
 
Előző 1 932 1 2 ... 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Tex-mex burritos

Tex-mex burritosHozzávalók

1 kiskanál chilipor
1 csapott kiskanál ?rölt kömény
1 nagy gerezd fokhagyma
2 ev?kanál olívaolaj
3 ev?kanál citromlé
3, egyenként kb. 20 dkg-os
kicsontozott hátszínszelet
1 csapott kiskanál só
40 dkg piros vagy fekete
konzervbab
1 avokádó
2 érett paradicsom
2 chilipaprika
1 kisebb vöröshagyma
6 tortilla (kukoricalisztb?l
sütött kerek lepény, a nagyobb
üzletekben készen kapható)
néhány korianderlevél

      A chiliport a köménnyel, a zúzott fokhagymával, az olajjal és 1 ev?kanál citromlével összekeverjük. A hússzeleteket beleforgatjuk és letakarva, h?t?szekrényben egy éjjelen át pihentetjük. Ezután lecsöpögtetjük, kissé megsózzuk, serpeny?ben oldalanként 3-4 percig sütjük. H?lni hagyjuk, majd keresztben felszeleteljük. A babot lecsöpögtetjük. Az avokádót hámozás után kis kockákra vágjuk, a maradék citromlével meglocsoljuk. A paradicsom szárát kimetsszük, a szemeket félbevágva kimagozzuk, apróra vágjuk, ahogyan a kimagozott chilipaprikát is. Az így el?készített hozzávalókat összekeverjük, a megtisztított, lereszelt fokhagymával ízesítjük. Az ízes keveréket a süt?ben megforrósított tortillákon elosztjuk, fölcsavarjuk, végül korianderlevéllel díszítjük.


Elkészítési id?: 35 perc + a hús érlelése.
Egy adag: 619 kcal / 2588 kJ.
Italajánlat: barna sör Krusovice.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY