Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1009 1 2 ... 1250 1500 1631  Utolsó


Céklás palacsinta

Hozzávalók

1 közepes cékla
8 tojás
2 ev?kanál metél?hagyma
8 dkg liszt

?rölt bors
a sütéshez:
olaj
a töltelékhez:
20 dkg zöldf?szeres sajtkrém

      A céklát megmossuk, és hájastól puhára f?zzük. Ha kih?lt, meghámozzuk, és sajtreszel?n finomra reszeljük. A tojásokat a felaprított metél?hagymával, a reszelt céklával, a liszttel, sóval, borssal habver?vel simára, azaz s?r? palacsintatésztává keverjük. Hagyományos módon palacsintákat sütünk bel?le. A sajtkrémmel egyenletesen vékonyan megkenjük, és lazán feltekerjük.


Elkészítési id?: 45 perc.
Egy adag: 604 kcal / 2525 kJ.
Italajánlat: félszáraz rozé pezsg?.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY