Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1226 1 2 ... 1250 1500 1631  Utolsó


Nyersalma fagylalt

Nyersalma fagylaltHozzávalók

1 kg alma
1 kiskanál citromsav
10 dkg kristálycukor

      Az almákat megtisztítjuk, kettéhasítjuk, magházukat kimetsszük. A fél almákat nagy lyukú reszel?n megreszeljük. Egy tálban a citromsavval megszórjuk. A cukrot is hozzáadjuk, és rozsdamentes villával addig keverjük, amíg pürévé nem válik. M?anyag tálba töltjük és mélyh?t?ben lefagyasztjuk. Tálaláskor gombócokat vágunk bel?le, fagylaltos kehelybe rakjuk, és frissen reszelt almával, beáztatott, nagy szem? mazsolával megszórva tálaljuk.


Elkészítési id?: 30 perc + fagyasztás.
Egy adag: 188 kcal / 786 kJ.
Italajánlat: édes pezsg?.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY