Megjelenítés módja:
 
Előző 1 905 1 2 ... 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Paradicsom roston

Hozzávalók

      1 ev?kanál citromlevet és 4-5 ev?kanál olajat, 1 közepes megtisztított, apróra vágott vöröshagymát, 10 deka csemegeuborkát, 1 kiskanál lecsöpögtetett kapribogyót összekeverünk, és fél csokor finomra aprított metél?hagymát beleszórunk. Sózzuk, borsozzuk, alaposan elkeverjük, és felhasználásig h?t?ben tartjuk. 20 deka csiperkét megmosunk, megtisztítunk, felszeletelünk, és egy ev?kanálnyi olajon zsírjára sütjük. Közben 8 közepes paradicsom kalapját levágjuk, magjukat kikaparjuk. A kih?lt gombát a hideg, pikáns mártásba keverjük, és a paradicsomokat ezzel megtöltjük. Tetejüket egy-egy csipetnyi reszelt sajttal megszórjuk, a kalapokat visszatesszük. Roston vagy süt?lemezen olívaolajjal meglocsolva átsütjük.


Elkészítési id?: 50 perc.

Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY