|
|
| Megjelenítés módja: |
| 1 1489 1 2 ... 1500 1631 |
|
|
Diós-tökmagos mártás
Hozzávalók
10 deka vajon 8 deka durvára vágott diót és 6 deka tökmagot megpirítunk. 1 kiskanál liszttel meghintjük, 2,5-2,5 deci tejszínnel és húslevessel (leveskockából is jó) felöntjük, és néha megkeverve mártás s?r?ség?re forraljuk. Sóval, borssal, Worcester-mártással (ejtsd: vúszter - a szerk.) ízesítjük.
Elkészítési id?: 20 perc.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|