Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1536 1 2 ... 1631  Utolsó


Rokfortos karalábémártás

Hozzávalók

      25 deka zsenge karalábét (2 kisebb fej jobb hozzá, mert nagyobb az esélye, hogy nem fás) megtisztítunk, vékonyra szeleteljük, majd apró kockákra vágjuk, és 5 deka vajon megfuttatjuk. Egy fél húsleveskockát belemorzsolunk, egy kevés vizet öntünk alá, és id?nként megkeverve, fed? alatt puhára pároljuk. Ha langyosra h?lt, 2 deci tejszínnel, késhegynyi ?rölt borssal és 10 deka reszelt rokforttal simára turmixoljuk. Aki a savanykásabb ízeket kedveli, tejszín helyett tejföllel készítse. Frissen vagy jégbe h?tve, párolt, sült halakhoz, húsokhoz kínáljuk.


Elkészítési id?: 25 perc.

Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY