Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1435 1 2 ... 1500 1631  Utolsó


Sajtos almasaláta

Hozzávalók

a mártáshoz:
4 ev?kanál olívaolaj
1 ev?kanál borecet
1 kiskanál mustár
fél-fél csokor petrezselyem
és metél?hagyma
só, ?rölt bors
a salátához:
4 nagy alma
1 piros szín? zöldpaprika
1 kígyóuborka
20 dkg trappista sajt

      El?ször a mártást készítjük el. Az olajat az ecettel meg a mustárral simára dolgozzuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd a megtisztított és apróra vágott hagymával, petrezselyemmel, metél?hagymával összekeverjük. Ezután a meghámozott almákat kicsumázzuk, apró kockákra vágjuk. Így teszünk a zöldpaprikával is. A kígyóuborkát és a sajtot ugyancsak felkockázzuk, s mindezeket a mártásba forgatjuk. Ha kell, egy kevés citromlével pikánsra ízesítjük. Kínálásig h?t?szekrénybe tesszük.



Italajánlat: száraz fehérbor M?csényi Zöldveltellini `99.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY