Megjelenítés módja:
 
Előző 1 856 1 2 ... 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Eresztett puliszka

Hozzávalók

      Hasonlóan készül, mint az egyszer? puliszka, azzal a különbséggel, hogy a kukoricadarát apránként, ökölbe szorított markunkból csorgatjuk a lobogva forró, enyhén sós vízbe, és a f?zés ideje alatt folyamatosan keverjük. Ezzel a módszerrel puhább, lágyabb puliszkát kapunk, amit deszkára borítva hagyunk kih?lni, és ekkor szeleteljük a cérnás módszerrel vagy forró vízbe mártott késsel.


Elkészítési id?: 45 perc.

Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY