Megjelenítés módja:
 
Előző 1 884 1 2 ... 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Klasszikus túrós puliszka

Hozzávalók

      A puliszkát a leírt módon f?zzük meg. Egy lábast vajjal vagy zsírral kikenünk, az aljára simítunk egy réteg túrót, rá egy sor puliszkát, majd ismét túró következik. Ennek a közepébe teszünk egy diónyi hideg vajat, újra puliszkát, végül egy sor túró zárja a rétegezést. Egy újabb diónyi vajat a tetején elmorzsolunk, forró süt?be toljuk, és kb. 20 perc alatt összesütjük. A lábasból kiborítjuk, és a szokott módon szeleteljük. Simára kevert, hideg tejföllel kínálhatjuk. A középs? sor túró tetejére szórhatunk pirított szalonnapörcöt, vagy apróra vágott, friss töpörty?t. Süthetjük úgy is, hogy a tetejét bevonjuk tejföllel.


Elkészítési id?: 1 óra.

Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY