Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1158 1 2 ... 1250 1500 1631  Utolsó


Krémsajtos ?szibarack

Hozzávalók

6 ?szibarack, lehet 12 felezett bef?tt vagy mélyh?tött gyümölcs is
2 dkg vaj
10 dkg krémsajt
1 dl tejföl
késhegynyi ?rölt szegf?bors

      A barackot meghámozzuk, félbevágjuk és kimagozzuk. A bef?ttet lecsöpögtetjük. (A mélyh?töttet azonnal használhatjuk.) A fél barackokat egy vajjal kikent lapos nagy t?zálló tálra vagy süt?lemezre magházukkal felfelé egymás mellé ültetjük. A magok helyére krémsajtot halmozunk. A tejfölbe belekeverjük az ?rölt szegf?borsot és mokkáskanálnyi sót, majd a barackokra öntjük. Apró vajdarabkákkal meghintjük és el?melegített forró süt?ben 10-15 percig sütjük. Kacsa- vagy libasülthöz elképzelni se lehet ill?bb köretet, de füstölt húshoz sem megvetend?.


Elkészítési id?: 30 perc.

Italajánlat: a sülthöz ill? száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY