Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1402 1 2 ... 1500 1631  Utolsó


Majonézes céklasaláta

Hozzávalók

50 dkg f?tt céklából készített ecetes céklasaláta
4 ev?kanál kész majonéz
1 ev?kanál citromlé
1 mokkáskanál mustár
késhegynyi ?rölt fehér bors
fél fej saláta
1 f?tt tojás

      Az ecetes változatnál elkészített céklasalátát 1 napi érlelés után lesz?rjük, és a céklát csinos kis hasábokra vágjuk. A majonézt a citromlével, a mustárral meg a borssal ízesítjük, belekeverjük a céklát. Salátalevéllel és f?tt tojással díszítve tálaljuk.


Elkészítési id?: 40 perc + f?zés + érlelés.
Egy adag: 242 kcal / 1012 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY