Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1376 1 2 ... 1500 1631  Utolsó


Ecetes céklasaláta

Hozzávalók

50 dkg közepes, lehet?leg egyforma cékla

2 dl víz
1 ev?kanál 10%-os csemege ételecet
1 mokkáskanál só
1 kiskanál köménymag
2 ev?kanál porcukor
1 csapott ev?kanál frissen reszelt torma

      A céklát ugyanúgy f?zzük meg, mint az almás változatnál, majd meghámozzuk és 3-4 milliméter vastag karikákra vágjuk (szebb, ha hullámos pengéj? késsel készül). A vízbe belekeverjük az ecetet, a sót, a durvára vágott köménymagot meg a porcukrot, hozzáadjuk a tormát, végül a céklát is beleforgatjuk. Letakarva, h?t?szekrényben érleljük néhány órán át.


Elkészítési id?: 30 perc + f?zés + érlelés.
Egy adag: 75 kcal / 314 kJ.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY