Megjelenítés módja:
 
Előző 1 111 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Sonkás-sajtos bundáskenyér

Hozzávalók

8 vékony szelet kenyér
4 szelet gépsonka
4 szelet sajt (eidami vagy trappista)
4 tojás, 0,5 dl tej
1 mokkáskanál só
a sütéshez: olaj

      4 szelet kenyér mindegyikére 1-1 szelet sonkát és sajtot fektetünk. A maradék 4 szelet kenyérrel betakarjuk, és a két végét fogpiszkálóval összet?zzük. A tojásokat a tejjel meg a sóval összekeverjük, a töltött kenyereket egyenként beleforgatjuk, és nem túl forró olajban szép aranysárgára sütjük. Papírszalvétára szedve a zsiradékot leitatjuk róla, a fogpiszkálókat kiszedjük. Tálalhatjuk önmagában is, de adhatunk hozzá tejfölt, paradicsomot, paprikát; ha nem megyünk társaságba, fokhagymát vagy lilahagymát is.


Elkészítési id?: 20 perc.

Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY