Megjelenítés módja:
 
Előző 1 380 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Óvári borda

Hozzávalók

fél fej vöröshagyma (4-5 dkg)
4 dkg vaj
25 dkg csiperke
4 vastag szelet sertéskaraj
só, ?rölt bors
2 ev?kanál olaj
4 vékony szelet sonka
4 vékony szelet óvári sajt
3 dkg vaj
6-8 dkg reszelt sajt

      A süt?t közepesen melegre (180 °C; légkeveréses süt?t 165 °C) el?melegítjük. Közben elkészítjük a pirított gombát. A vöröshagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk és a vajon, 4-5 perc alatt megfonnyasztjuk. A gombát megtisztítjuk, és vékonyan fölszeleteljük. A hagymára dobjuk, nagy lángon, kevergetve 5 perc alatt megpirítjuk. A hússzeleteket kissé kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk, kiolajozott tepsibe fektetjük. A pirított gombát egyenletesen ráhalmozzuk, egy kevés sóval és borssal meghintjük. Mindegyikre egy szelet sonkát, majd egy szelet sajtot borítunk. Az el?melegített süt?be toljuk, és 20 percig sütjük.


Elkészítési id?: 55 perc.
Egy adag: 820 kcal / 3428 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY