Megjelenítés módja:
 
Előző 1 878 1 2 ... 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Kapatos hagyma

Hozzávalók

50 dkg vöröshagyma
7 dkg vaj
10 dkg mazsola
1,5 dl száraz fehérbor
só, ?rölt bors

      A megtisztított, karikákra szelt hagymát a megforrósított vajra dobjuk, a megmosott mazsolát beleszórjuk, a fehérborral felengedjük, megsózzuk, megborsozzuk, és lassú t?zön puhára pároljuk. Bármilyen sült húshoz illik.


Elkészítési id?: 25 perc.

Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY