Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1416 1 2 ... 1500 1631  Utolsó


Narancsos endíviasaláta

Hozzávalók

1 szép fej endívia
3 közepes narancs
8 ev?kanál kész majonéz
1 ev?kanál ecetes torma

      Az endíviát leveleire bontjuk, megmossuk és megszikkasztjuk. A narancsot úgy hámozzuk meg, hogy vékony fehér héját is lefejtjük. Utána a gyümölcsöt kifilézzük, és a gyümölcshúst óvatosan kiemeljük. A majonézt a tormával ízesítjük. Az endíviát a narancsfilékkel összekeverjük, végül tálaláskor rálocsoljuk a tormás majonézt.


Elkészítési id?: 25 perc.
Egy adag: 262 kcal / 1096 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY