Megjelenítés módja:
 
Előző 1 104 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Sertésmájsajt

Hozzávalók

(8 személyre)
50 dkg sertésmáj
25 dkg sertéslapocka
20 dkg zsírszalonna
2 közepes fej vöröshagyma
1 ev?kanál vaj
2 tojás
só, ?rölt bors
1 kiskanál majoránna

      A májat, a húst, a zsírszalonnát és a megtisztított hagymát finomra daráljuk. A vajat, a tojásokat hozzáadjuk, sóval, ?rölt borssal és majoránnával ízesítjük. Egy hosszúkás süt?formát alufóliával kibélelünk és vajjal vastagon megkenjük. A májas masszát belesimítjuk, a fóliát ráhajtjuk. A formát vízzel telt tepsibe állítjuk és 220 °C-on 80-85 percig g?zöljük. A süt?b?l kivéve h?lni hagyjuk, majd 3-4 órára h?t?be tesszük. Tálalás el?tt a formából kiborítjuk, szeleteljük. Kínálhatjuk hidegen, vagy szeletenként kevés forró olajon megmelegítve.


Elkészítési id?: 2 óra + h?tés.
Egy adag: 380 kcal / 1589 kJ.
Italajánlat: világos sör.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY