Megjelenítés módja:
 
Előző 1 396 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Sertésmáj f?szeresen, kelben sütve

Hozzávalók

60 dkg lehet?leg egyformán vastag sertésmáj
1-1 mokkáskanál paradicsompüré és mustár
1 ev?kanál olaj
késhegynyi ?rölt bors
fél mokkáskanál majoránna
fél fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
4 nagyobb kelkáposztalevél

      A májat egészben megmossuk, majd a nedvességet leitatjuk róla. A paradicsompürét a mustárral, az olajjal, a borssal meg a majoránnával összekeverjük. A megtisztított hagymát belereszeljük, a zúzott fokhagymával f?szerezzük. A májat körös-körül bekenjük vele, majd a kellevelekbe burkoljuk, zsineggel átkötjük. Tepsibe tesszük, és a közepesnél kisebb lánggal (160 °C; légkeveréses süt?ben 145 °C) kb. 1 órán át sütjük. Felszeletelve tálaljuk.


Elkészítési id?: 20 perc.
Egy adag: 245 kcal / 1025 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY