Megjelenítés módja:
 
Előző 1 400 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Sertésmáj Szapáry módra

Hozzávalók

60 dkg sertésmáj
30 dkg konzerv lecsó
5 dkg húsos szalonna
5 ev?kanál olaj
1 közepes vöröshagyma
30 dkg sertésvel?
só, ?rölt bors
fél csokor petrezselyem
6 tojás

      A májat 4 egyforma szeletre vágjuk. A lecsót lecsöpögtetjük, a paprikát kissé fölaprítjuk. A szalonnát apró kockákra vágjuk, és a fele olajon kisütjük. A megtisztított, lereszelt vöröshagymát hozzáadjuk, megfuttatjuk, majd a tisztított, apróra vágott vel?vel pirítjuk tovább. Megsózzuk, megborsozzuk, a fölaprított petrezselyemmel f?szerezzük, és hozzáadjuk a lecsót. A tojásokat fölverjük, a lecsós vel?re öntjük, kocsonyásodásig sütjük. A májat a maradék olajon nagy lángon megsütjük. A tojásos-lecsós vel?t ráhalmozva tálaljuk.


Elkészítési id?: 35 perc.
Egy adag: 959 kcal / 4009 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY