Megjelenítés módja:
 
Előző 1 569 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Citromleves

Hozzávalók

2 citrom
1 liter víz
15 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
2 dl tejszín
ízlés szerint kis darabka fahéj
szegf?szeg
fél csomag vanília íz? pudingpor

      A citromokat meghámozzuk (a héj alatti fehér bundát is gondosan lehántjuk), karikákra vágjuk, a magokat kidobjuk. A vízben a cukor háromnegyed részével, a vaníliás cukorral, fahéjjal, szegf?szeggel addig f?zzük, amíg a citromkarikák megpuhulnak. Ezután a fahéjat, szegf?szeget kidobjuk bel?le, leh?tjük és turmixoljuk. A pudingport a maradék cukorral és a tejszínnel elkeverjük, bes?rítjük vele a levest. Jól beh?tve tálaljuk. Tehetünk bele mézben áztatott mazsolát, habgaluskát vagy díszíthetjük tejszínhabbal is.


Elkészítési id?: 35 perc + h?tés.

Italajánlat: ásványvíz.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY