Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1122 1 2 ... 1250 1500 1631  Utolsó


Kandírozott ibolyavirág

Hozzávalók

15-20 kinyílt ibolyavirág
1 tojásfehérje
10 dkg porcukor

      A tojásfehérjét villával habosra verjük. Az ibolyavirágokat száruknál fogva belemártjuk, majd porcukorral gondosan meghintjük. Rácsra fektetve egy-két órán át szikkadni hagyjuk, ezután sütemények, desszertek díszítéséhez használhatjuk fel. Hasonló módon készíthetünk kandírozott virágokat lángvirágból, vadárvácskából, akácvirágból, rózsaszirmokból. A nagyobb virágokat (például a rózsa szirmait) ecsettel kenjük be a tojásfehérjével, azután szitáljuk rá a porcukrot.


Elkészítési id?: 10 perc + szárítás.

Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY