Megjelenítés módja:
 
Előző 1 65 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Májkrémes töltött tojás

Hozzávalók

(10 személyre)
40 dkg Bábolnai Pulykamájas
20 dkg natúr, tejszínes krémsajt
fél kiskanál só
1 mokkáskanál ?rölt fekete bors
1 ev?kanál mustár
10 f?tt tojás
a tálaláshoz:
2 kg kész franciasaláta
a díszítéshez:
salátalevelek
petrezselyem
paprika
paradicsom
lilahagyma
(ami épp kéznél van)

      A pulykamájast el?ször magában, majd a krémsajttal simára keverjük. Megsózzuk, megborsozzuk, a mustárral ízesítjük. A f?tt tojásokat hámozás után hosszában kettéhasítjuk. Egy lapos tálra egyenletesen franciasalátát halmozunk, elsimítjuk. A fél tojásokat ráültetjük, majd a májkrémet szépen csillagcsöves habzsákból a közepükre nyomjuk, de akinek nincs, a májas masszát kiskanállal púpozza a f?tt tojásokra. Kész is a tál, amit salátalevelekkel, petrezselyemmel, paprika- és paradicsomszeletekkel meg lilahagymával díszítünk, de kerülhet rá kígyóuborka és retek is.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 866 kcal / 3620 kJ.
Italajánlat: világos sör vagy könny? fehér fröccs.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY