Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1068 1 2 ... 1250 1500 1631  Utolsó


Feketeribiszkés zabpehely

Hozzávalók

1 l tej
8 dkg zabpehely
csipetnyi só
1,25 dl feketeribiszke-szörp

      A tejet a zabpehellyel, csipetnyit sózva fölforraljuk. 1 perc elteltével a t?zr?l lehúzzuk, 3-4 percre lefödjük, hogy a pehely kissé megduzzadjon, majd a ribiszkeszörppel ízesítjük. Melegen, hidegen egyaránt finom. Bármilyen másfajta gyümölcsszörppel is készülhet.


Elkészítési id?: 20 perc.

Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY