Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1245 1 2 ... 1250 1500 1631  Utolsó


Pelyhes, mézes joghurt

Hozzávalók

(1 személyre)
1 ev?kanál árpa-, búza-, rozs- vagy zabpehely
2 dl tej
1 ev?kanál mogyoró vagy mandula (tökmag vagy szezámmag is lehet)
1 alma
néhány csepp citromlé
1 ev?kanál méz
3 ev?kanál joghurt

      A gabonapelyhet 10 percre a tejbe áztatjuk. Közben a mogyorót durvára vágjuk, és a héjastól lereszelt almával együtt az el?z?ekhez adjuk. A citromlével meg a mézzel ízesítjük, végül a joghurtot is belekeverjük.


Elkészítési id?: 15 perc.

Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY