Megjelenítés módja:
 
Előző 1 73 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Mustárhabos tojás

Hozzávalók

6 f?tt tojás
10 dkg vaj vagy vajkrém
4 kiskanál csíp?s mustár
50 dkg konzerv- vagy fagyasztott kukorica
1 fej saláta
3 kiskanál tárkonyecet
só, ?rölt bors
9 kiskanál finom olaj (lehet?leg olíva)

      A f?tt tojásokat kettévágjuk, sárgájukat szitán áttörjük, a vajjal habosra keverjük. A mustárral ízesítjük, majd csillagcsöves habzsákba töltjük, és a tojások üregébe púpozzuk. A konzervkukoricát lecsöpögtetjük, ha fagyasztottból készítjük, akkor azt szobah?mérsékleten fölengedjük. A salátát leveleire bontva megmossuk, leszárogatjuk, kisujjnyi csíkokra vágjuk, majd a kukoricával összekeverve tálra halmozzuk. Az ecetben egy kevés sót és borsot elkeverünk, és apránként hozzáadjuk az olajat is. A salátára locsoljuk, végül a tojásokat ráültetjük.


Elkészítési id?: 25 perc.
Egy adag: 432 kcal / 1806 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY