Megjelenítés módja:
 
Előző 1 63 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Lukulluszi töltött tojás

Hozzávalók

(8 személyre)
8 f?tt tojás
2 kiskanál mustár
20 dkg natúr krémsajt
10 dkg piros kaviár
a tálaláshoz:
1 nagy fej endívia saláta
fél citrom leve
1 dl finom olaj (lehet?leg olíva)
8 szál konzervspárga
8 hajszálvékony szelet füstölt lazac

      A f?tt tojásokat kettéhasítjuk, sárgájukat kikaparjuk, és szitán áttörjük. A mustárral ízesítjük, a krémsajttal simára keverjük. A kaviárt sz?r?be töltjük, és hideg vízzel leöblítjük, nehogy sós legyen. Utána jól lecsöpögtetjük, kétharmadát a tojáskrémbe keverjük. A masszát kiskanállal vagy cs? nélküli habzsákból a tojások üregébe púpozzuk, majd tetejüket a maradék kaviárral díszítjük. A salátát leveleire tépkedve megmossuk, lecsöpögtetjük, 8 tányéron elosztjuk. A citrom levét kikeverjük az olajjal, a salátára locsoljuk, azután ráültetjük a töltött tojásokat. A lecsöpögtetett spárgával és a lazaccal körülrakjuk.


Elkészítési id?: 25 perc.
Egy adag: 346 kcal / 1447 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY