Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1490 1 2 ... 1500 1631  Utolsó


Ecetes, vereshagymás, ecetes, kanecetes

Hozzávalók

      Felvágnak egy jó csomó avas disznóhúst, megmossák, nagy cserépfazékban szabad t?zhelyen f?zik. A levét megsz?rik szitán, majd visszaöntik a fazékba. Megtisztított, karikákra vágott vereshagymát tesznek hozzá. Szép piros, s?r? rántást készítenek, paprikát, jó adag kerti sáfrányt is adnak hozzá. Mikor az egész jól megf?tt, ecetet kell belé önteni. Ezzel kész a savanyú lé.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY