Megjelenítés módja:
 
Előző 1 654 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Orjaleves

Hozzávalók

      Téli eledel. A disznó nyakas orját frissen sózatlanul felvágják. Levesnek f?zik. Tesznek a levébe gyökeret, sót. Gyúrnak hozzá egy kis vágott tésztát. A vágott tészta úgy készül, hogy 4-5 tojással jó keményre hagyott tésztát gyúrnak. Elvagdalják apró darabokra, megvágják a gyúrótekn?be, tenyérrel jól megdörzsölik, hogy apróbb és gömböly?bb legyen. Mikor a hús megf?tt, levét megsz?rik. Ezután felkészítik, ami abból áll, hogy egy kis szerecsendió virágot, több tört borsot tesznek bele. S így teszik fel f?ni. Mikor jól f?, a vágott tésztát hozzáteszik, kavargatva f?zik tovább, vigyázva, hogy össze ne álljon.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY