Megjelenítés módja:
 
Előző 1 518 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Káposztás paszuly

Hozzávalók

      Fél liter egyfajta száraz paszulyt 4 liter hideg vízben f?zni tesznek. Hozzáadnak egy pár disznócsülköt, melyet darabokra vágnak. Tesznek még a vízbe b?rt vagy csontos füstölt húst is. A csülök lehet füstöletlen. Külön megf?znek 1 liter savanyú hordós káposztát a levével együtt. Mikor a paszuly és a csülökhús félig megf?tt, hozzáadják a káposztát is. Rántást kell hozzá készíteni. Egy ev?kanál zsírt megolvasztva összekevernek 3 ev?kanál liszttel. Mikor a zsír a liszttel félig összepirult, belevágnak 1 fej vöröshagymát, ezzel pirítják még. 1 késhegynyi piros paprika is kell még hozzá. A rántást hideg vízzel eresztik fel, majd felf?zik és hozzáöntik a paszulyhoz. 1 ev?kanál lisztet elkevernek 2 deci tejjel. Ezt is hozzáadják. Felf?zik.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY