Megjelenítés módja:
 
Előző 1 606 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Halászlé korhelyesen

Hozzávalók

Hal
vöröshagyma
pirospaprika

babérlevél
fél citrom leve
3 dl tejföl

      Alaplevet f?zünk ugyanúgy, mint a hagyományos halászlénél, majd 1-2 babérlevéllel és fél citrom levével 5-6 percig forraljuk, ezután a pácolt halat hozzáadjuk, és még kb. 6 percig f?zzük. Végül 2-3 deci tejföllel dúsítjuk. Utóbbit úgy adjuk hozzá, hogy el?ször egy kevés forró levessel simára keverjük, így öntjük a halászléhez, nehogy csomós legyen.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY