Megjelenítés módja:
 
Előző 1 914 1 2 ... 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Ropogós burgonyaszirom

Ropogós burgonyasziromHozzávalók

4 közepes burgonya
3 tojás
3 ev?kanál finomliszt
fél kiskanál só
fél mokkáskanál ?rölt
fekete bors
1 csokor metél?hagyma
a sütéshez:
olaj

      A burgonyát megtisztítjuk, majd nagyon vékonyan fölszeleteljük. erre a célra tökéletesen jó a burgonyahámozó vagy az uborkagyalu is. A tojásokat felverjük, a liszttel tovább keverjük, megsózzuk, megborsozzuk, a fölaprított metél? hagymával f?szerezzük. A burgonyát beleforgatjuk. Olajba mártott ev?kanállal a masszába nyúlunk úgy, hogy 2-3 burgonyaszeletnél több ne kerüljön bele. Forró olajba dobjuk kb. 4 perc alatt ropogós aranybarnára sütjük. Papírszalvétára szedve lecsöpögtetjük. Azon melegen tálaljuk


Elkészítési id?: 25 perc.
Egy adag: 294 kcal / 1229 kJ.
Italajánlat: ásványvíz.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY