Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1363 1 2 ... 1500 1631  Utolsó


Balti tojássaláta

Balti tojássalátaHozzávalók

6 f?tt tojás
10 dkg füstölt lazac
10 dkg f?tt, tisztított,
apró húsú rák (fagyasz-
tott vagy konzerv is lehet)
20 dkg f?tt zöldborsó
2 dl natúr joghurt
4 ev?kanál kész majonéz
2 dundi újhagyma
egy csipetnyi cukor
negyed citrom leve
só, ?rölt fekete bors
fél fej vöröshagyma

      A f?tt tojást meghámozzuk, cikkekre vágjuk, és a kisujjnyi széles csíkokra metélt lazaccal csinosan tálra rakjuk. A jól lecsöpögtetett rákot és zöldborsót körészórjuk. A joghurtot a majonézzel simára keverjük, a föl-aprított újhagymával, a cukorral és a citromlével ízesítjük, kissé megsózzuk, megborsozzuk. Végül a tálon lév?kre locsoljuk. A hagymát megtisztítjuk, félkarikákra vágjuk, szétszedegetjük és a salátát ezzel díszítjük.


Elkészítési id?: 20 perc.
Egy adag: 392 kcal / 1639 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor Egri Zeng?`98.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY