Megjelenítés módja:
 
Előző 1 41 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Húsvéti hidegtál gazdasszony módra

Húsvéti hidegtál gazdasszony módraHozzávalók

1 csomag (50 dkg)
mexikói zöldségkeverék

1 tubus (10 dkg) kész
majonéz
2 dl tejföl
?rölt bors, mustár
15 dkg vékonyra
fölszeletelt gépsonka
15 dkg ken?májas
vagy májkrém
5 f?tt tojás
1 csokor petrezselyem
1-1 alma, kivi és
paradicsom
15 dkg vékonyra
fölszeletelt f?tt
füstölt tarja

      A zöldségkeveréket enyhén sós vízben megf?zzük, és lesz?rve h?lni hagyjuk. A majonézt a tejföllel, egy-egy csipetnyi sóval és borssal, egy kevés mustárral, a puha zöldséggel összekeverjük. A sonkaszeleteket a ken?májjassal megkenjük, fölcsavarjuk és rövid id?re mélyh?t?be tesszük, így szebben szeletelhet?. A f?tt tojásokat hosszában kettévágjuk (még szebb, ha hullámos pengéj? késsel) és petrezselyemlevéllel díszítjük. A majonézes salátát tálra halmozzuk, és a tarjaszeleteket úgy rakjuk rá, hogy azok félig takarják egymást. Körérakjuk a f?tt tojást és a fölszeletelt vagy csak kettévágott sonkatekercseket. Fölszeletelt almával, kivivel és paradicsommal, no meg a félretett petrezselyemmel díszítjük.


Elkészítési id?: 40 perc.
Egy adag: 736 kcal / 3077 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor Egri Kékfrankos `98.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY