Megjelenítés módja:
 
Előző 1 384 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Paprikás olasz pörkölt (spezzatino)

Hozzávalók

60 dkg kicsontozott
sertéskaraj
2 piros húsú kaliforniai
paprika
1 nagy vöröshagyma
1-2 gerezd fokhagyma
4-5 ev?kanál olaj
1 csapott kiskanál só
fél mokkáskanál ?rölt
fekete bors
1-2 dl fehérbor
1 hegyes er?s paprika

      A karajt kétcentis, a kicsumázott paprikát feleakkora kockákra vágjuk. A kétféle hagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk, és az olajon együtt megfuttatjuk. A hússal kevergetve 3-4 percig, majd a paprikával még 2 percig pirítjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, a borral ízesítjük, lefödve, kis lángon kb. 40 perc alatt puhára pároljuk. Közben elföv? levét a vízzel vagy húslevessel folyamatosan pótoljuk. Az apróra vágott er?s paprikát közvetlenül tálaláskor keverjük bele.


Elkészítési id?: 1 óra.
Egy adag: 380 kcal / 1589 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor Badacsonyi olaszrizlin `99.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY